Time Table

08:30 – 09:20 Plenary Lecture 1 50 min
09:25 – 11:25 Symposia 120 min
11:30 – 12:20 Plenary Lecture 2 50 min
12:20 – 13:35 Lunch, Exhibition & Poster 1 75 min
13:35 – 14:15 Keynote Lectures (x3) 40 min
14:20 – 16:20 Symposia 120 min
16:20 – 17:35 Exhibition & Poster Session 2 75 min
17:35 – 18:15 Keynote Lectures (x3) 40 min

Important Dates

February 2020

Distribute and post the “Call for symposia”

May-July 2020

ISPC discussion of symposia

July 2020

Early Bird registration opens

August 2020

ISPC Meeting #2

October 2020

Distribute and post the “Call for Abstracts”

October 2020

Distribute and post the “Call for Travel Grant applications

January-March 2021

Travel Grant Evaluation

March 2021

Announcement of Final Program and Travel Award